пълна гама инструментална екипировка

 

стомани и алуминий

 

детайли от 10 гр до 22 кг

 

 

щанцоване и разкрояване

 

високо производително и прецизно

 

 

метални изделия и възли

 

химични и електрохимични покрития

 

специални приспособления

 

МЕХАНИКС ГРУП

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ЦЯЛОСТНИ И КАЧЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ

УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ, 

Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти завършеното решение за производство на детайли, което пести време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантира качество на продукцията и сигурност на доставките. Благодарение на мащабните инвестиции през последните години, Механикс Груп разполага с голяма и добре оборудвана леярна за леене на алуминий под високо налягане, както и с едно от най-добрите звена за механична обработка на детайли. Останалите производства също са обновени и подобрени, за да има Групата увеличен капацитет.

Особено внимание е отделено на производството на инструментална екипировка – пресформи, шприцформи и щанци – като основата на производството на даден детайл.

Механикс Груп се насочва все повече към изработка на възли и готови изделия за фирми от различни браншове – сервизно оборудване, автоматични системи, осветителни тела, мебели и други.

Механикс Груп Ви предлага най-доброто решение за производството на детайли като Ви кани да се запознаете със съдържанието на сайта и да ни посетите на място с конкретно запитване.

С уважение,Инж. Ангел Чолаков

Обединени технологии

за неограничени технически решения и перфектен резултат

Като независима и средно голяма група предприятия Механикс Груп с хоризонтално разпределена организационна структура и с кратък път за вземане на решения реагира бързо и гъвкаво съобразно желанията и изискванията на своите клиенти.
Над 300 служители и специалисти работят на територията на производствения комплекс на групата, който осигурява близо 25 000 кв.м производствени и складови площи, както и машинен парк и технологично оборудване от най-високо ниво.

◎  Модерна Леярна за Al отливка под високо налягане,
◎  Прецизен Участък Формообразуващи инструменти,
◎  Високопроизводителен Участък Механична обработка,
◎  Високо технологични линии Галванични покрития,

са основната част от списъка с решения и възможности, които Механикс Груп предлага и осигурява за гарантиран резултат при изпълнение на Вашите проекти от мострите и прототипа до едро серийното редовно производство.

Доставяме сигурност

Устойчиви политики

Ние сме интегрирана инженерингова и технологична бизнес група, съставена от компании с гъвкав и опитен персонал от инженери и специалисти, квалифицирани в различни сфери на управленски, инженерни и производствени технологии.
Вземането на решения във всеки един сектор се основава на знания, компетентност, креативност и лидерство.
Ние вярваме, че за устойчивите политики, които гарантират развитие, са необходими не просто отделни проекти и инициативи, а стратегически усилия и постоянна работа.
Провеждането на политики за дългосрочно развитие основани на иновации и взаимодействие на всички фирмени нива създава среда на икономическо и социално развитие.
Механикс Груп не въвежда просто добри практики и системи, а добри принципи на управление. Само те могат да гарантират качество, устойчивост, справедливост и отчетност.

Околна среда

Система за управление на околната среда съгласно

ISO 14001:2015

Система за управление на енергията съгласно

ISO 50001

Здраве & Безопасност

Система за управление на здравето и безопасността при работа съгласно

ISO 45001:2018

Качество

Система за управление на качеството съгласно

ISO 9001:2015

Кариери

Общата цел обединява

хора с различни компетенции и възможности.

Кариерата в Механикс Груп е свързана с работа в екип, предизвиква и насърчава, като предоставя и различни варианти за индивидуално развитие, гарантирано с произтичащите от това заслуги.

Очаква ви разнообразна и технически интересна работна среда в бизнес група с поглед към бъдещето, с висока иновативна енергия и силна ориентация към клиента.

Нашите продукти

Нашите партньори

Най-доброто от нас

Механикс Груп е надежден и лоялен партньор на голям брой компании от всички индустриални сектори в т.ч. автомобилостроене, медицинска техника и здраве, измервателни машини, автоматични системи и електроапаратура, осветление, печатарски линии.
Успешните съвместни дейности осигуряват участието на Механикс Груп в производството на висококачествени и високостойности изделия и крайни продукти на световни марки.
Нашите партньори получават гаранции за дългосрочно сътрудничество, ангажираност в съвместните проекти, висококачествени изработки и контрол на договорените продукти и услуги.

Така получихме доверието на:

bmw-group-vector-logo-small
Logo FAAC BG
logo Muller Martini
logo Lenze
siemens_healthineers_logo
logo-beissbarth
Zeiss logo
ARRI logo
HUF logo

Новини

Абонирайте се за да получавате актуални новини от нас!

ММ MЕХАНИКС ООД, като краен получател по Договор за финансиране № BG-RRP-3.004-1177-C01, провежда процедура Избор...
На 10.04.2023 г. ММ МЕХАНИКС ООД подписа Договор за финансиране № BG-RRP-3.004-1177-C01, с което стартира...