пълна гама инструментална екипировка

 

стомани и алуминий

 

детайли от 10 гр до 22 кг

 

 

щанцоване и разкрояване

 

високо производително и прецизно

 

 

метални изделия и възли

 

химични и електрохимични покрития

 

специални приспособления

 

МЕХАНИКС ГРУП

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ ЦЯЛОСТНИ И КАЧЕСТВЕНИ РЕШЕНИЯ

УВАЖАЕМИ ПАРТНЬОРИ, 

Нашата цел е да предложим на индустриалните клиенти завършеното решение за производство на детайли, което пести време, управленски усилия, разходи за контроли, гарантира качество на продукцията и сигурност на доставките. Благодарение на мащабните инвестиции през последните години, Механикс Груп разполага с голяма и добре оборудвана леярна за леене на алуминий под високо налягане, както и с едно от най-добрите звена за механична обработка на детайли. Останалите производства също са обновени и подобрени, за да има Групата увеличен капацитет.

Особено внимание е отделено на производството на инструментална екипировка – пресформи, шприцформи и щанци – като основата на производството на даден детайл.

Механикс Груп се насочва все повече към изработка на възли и готови изделия за фирми от различни браншове – сервизно оборудване, автоматични системи, осветителни тела, мебели и други.

Механикс Груп Ви предлага най-доброто решение за производството на детайли като Ви кани да се запознаете със съдържанието на сайта и да ни посетите на място с конкретно запитване.

С уважение,Инж. Ангел Чолаков

Обединени технологии

за неограничени технически решения и перфектен резултат

Като независима и средно голяма група предприятия Механикс Груп с хоризонтално разпределена организационна структура и с кратък път за вземане на решения реагира бързо и гъвкаво съобразно желанията и изискванията на своите клиенти.
Над 300 служители и специалисти работят на територията на производствения комплекс на групата, който осигурява близо 25 000 кв.м производствени и складови площи, както и машинен парк и технологично оборудване от най-високо ниво.

◎  Модерна Леярна за Al отливка под високо налягане,
◎  Прецизен Участък Формообразуващи инструменти,
◎  Високопроизводителен Участък Механична обработка,
◎  Високо технологични линии Галванични покрития,

са основната част от списъка с решения и възможности, които Механикс Груп предлага и осигурява за гарантиран резултат при изпълнение на Вашите проекти от мострите и прототипа до едро серийното редовно производство.

Доставяме сигурност

Устойчиви политики

Ние сме интегрирана инженерингова и технологична бизнес група, съставена от компании с гъвкав и опитен персонал от инженери и специалисти, квалифицирани в различни сфери на управленски, инженерни и производствени технологии.
Вземането на решения във всеки един сектор се основава на знания, компетентност, креативност и лидерство.
Ние вярваме, че за устойчивите политики, които гарантират развитие, са необходими не просто отделни проекти и инициативи, а стратегически усилия и постоянна работа.
Провеждането на политики за дългосрочно развитие основани на иновации и взаимодействие на всички фирмени нива създава среда на икономическо и социално развитие.
Механикс Груп не въвежда просто добри практики и системи, а добри принципи на управление. Само те могат да гарантират качество, устойчивост, справедливост и отчетност.

Околна среда

Система за управление на околната среда съгласно

ISO 14001:2015

Система за управление на енергията съгласно

ISO 50001

Здраве & Безопасност

Система за управление на здравето и безопасността при работа съгласно

OHSAS 18001:2007

Качество

Система за управление на качеството съгласно

ISO 9001:2015

Кариери

Общата цел обединява

хора с различни компетенции и възможности.

Кариерата в Механикс Груп е свързана с работа в екип, предизвиква и насърчава, като предоставя и различни варианти за индивидуално развитие, гарантирано с произтичащите от това заслуги.

Очаква ви разнообразна и технически интересна работна среда в бизнес група с поглед към бъдещето, с висока иновативна енергия и силна ориентация към клиента.

Нашите продукти

Нашите партньори

Най-доброто от нас

Механикс Груп е надежден и лоялен партньор на голям брой компании от всички индустриални сектори в т.ч. автомобилостроене, медицинска техника и здраве, измервателни машини, автоматични системи и електроапаратура, осветление, печатарски линии.
Успешните съвместни дейности осигуряват участието на Механикс Груп в производството на висококачествени и високостойности изделия и крайни продукти на световни марки.
Нашите партньори получават гаранции за дългосрочно сътрудничество, ангажираност в съвместните проекти, висококачествени изработки и контрол на договорените продукти и услуги.

Така получихме доверието на:

bmw-group-vector-logo-small
Logo FAAC BG
logo Muller Martini
logo Lenze
siemens_healthineers_logo
logo-beissbarth
Zeiss logo
ARRI logo
HUF logo

Новини

Абонирайте се за да получавате актуални новини от нас!

    Традиционно Механикс Груп се представи като атрактивен работодател на проведения на 17 Октомври...
    Информация за проведено публично събитие по Проект „Повишаване на енергийната ефективност в ММ...